Infinitives related Questions and Answers-General English

7 years ago 47.0K Views
C7ZkImage-213.webp


ssc general english questions and answers,general english questions and answers for ssc,ssc cgl question bank,general english questions for ssc exam,ssc cgl questions, general english questions and answers for IAS, RAS, general english questions and answers for Bank PO, SBI, English ssc sample papers, general english sample questions.

This questions are useful for any competitive exam like IAS, bank PO, SSC CGL, RAS, CDS, UPSC exams and all state related exams.

Infinitives related Questions and Answers

1. Selfish people will not come forward —— others.
A. help
B. to help
C. to helping
D. to helped




Answer:B



2. My teacher came forward —— me in studies.
A. help
B. helping
C. to help
D. is helpful



Answer:C

3. —— in the middle of the road is dangerous.
A. walk
B. to walk
C. to be walk
D. walking




Answer:B

4. I like —– on violin.
A. play
B. playing
C. be playing
D. to play




Answer:D

5. Many women love —— delicacies.
A. prepare
B. to prepare
C. preparing
D. be prepared




Answer:B

6. Do you want —– a cup of tea?
A. takes
B. to take
C. take
D. taking




Answer:B

7. India is planning —– many atomic plants to generate power.
A. builds
B. to build
C. building
D. be build




Answer:B



8. Experiments are going on —– a remedy for diabetes.
A. find
B. finds
C. finding
D. to find



Answer:D

9. Try —– as many languages as possible.
A. learnt
B. to learn
C. learn
D. learning




Answer:B

10. It is not easy —— all people.
A. please
B. pleasing
C. to be pleased
D. to please




Answer:D


If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Showing page 1 of 3

    You may also like

    About author

    Exams Guru

    he is keen observer of all govt exams. He loves to write articles and offer advice to students.

    Read more articles

      Report Error: Infinitives related Questions and Answers-General English

    Please Enter Message
    Error Reported Successfully