Participles related Questions and Answers general english

7 years ago 154.2K Views
QFAHImage-225.webp


ssc general english questions and answers,general english questions and answers for ssc,ssc cgl question bank,general english questions for ssc exam,ssc cgl questions, general english questions and answers for IAS, RAS, general english questions and answers for Bank PO, SBI, English ssc sample papers, general english sample questions.

This questions are useful for any competitive exam like IAS, bank PO, SSC CGL, RAS, CDS, UPSC exams and all state related exams.

Participles related Questions and Answers

1. Suguganya got —— as an officer in State bank of India.
A. appoint
B. appointed
C. appoints
D. appointee




Answer:B



2. They listened to him —–
A. spellbinded
B. spellbind
C. spellbinding
D. spellbound



Answer:D

3. We are —— with your behavior.
A. please
B. pleased
C. pleasure
D. being pleasuring




Answer:B

4. The dress warrants ——
A. washed
B. wash
C. being washed
D. washing




Answer:C

5. On entering the house, he found all jewels ——
A. steal
B. steals
C. stealing
D. stolen




Answer:D

6. I want the book —– in a week.
A. writes
B. written
C. is written
D. was written




Answer:B

7. On seeing the police, the thief started ——
A. run
B. runs
C. running
D. its running




Answer:C



8. The train is —— out of the platform now.
A. pull
B. pulls
C. pulled
D. pulling



Answer:D

9. The girls became —— on seeing the eclipse.
A. excite
B. excited
C. exciting
D. excitedly




Answer:B

10. My shoes need
A. mend
B. mended
C. mending
D. being mended




Answer:C


If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Showing page 1 of 3

    You may also like

    About author

    Exams Guru

    he is keen observer of all govt exams. He loves to write articles and offer advice to students.

    Read more articles

      Report Error: Participles related Questions and Answers general english

    Please Enter Message
    Error Reported Successfully