Nouns Related Questions and Answers General English

Exams GuruLast year 51.9K Views
nouns related questions and answers general english


ssc general english questions and answers,general english questions and answers for ssc,ssc cgl question bank,general english questions for ssc exam,ssc cgl questions, general english questions and answers for IAS, RAS, general english questions and answers for Bank PO, SBI, English ssc sample papers, general english sample questions.This questions are useful for any competitive exam like IAS, bank PO, SSC CGL, RAS, CDS, UPSC exams and all state related exams

Nouns related Questions and Answers

DIRECTIONS : Changing Nouns into verbs.

1. Intention
A. intension
B. intent
C. intensity
D. intention




Answer:B



2. Elusion
A. elude
B. elusive
C. elusory
D. elusiveness



Answer:A

3. Accord
A. according
B. accord
C. accordant
D. accordance




Answer:B

4. Entrance
A. enter
B. entrant
C. entry
D. entertain




Answer:A

5. Response
A. resonsive
B. respondent
C. respond
D. responsibility




Answer:C

6. Application
A. applicant
B. apply
C. appliance
D. applicable




Answer:B

7. Layer
A. lie
B. lair
C. lay
D. layering




Answer:C



8. Movement
A. move
B. movable
C. movingly
D. movably



Answer:A

9. Isolation
A. isolating
B. isolatingly
C. isolative
D. isolate




Answer:D

10. Thrill
A. thrill
B. thriller
C. thrilling
D. thrillingly




Answer:A


If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Showing page 1 of 3

    Choose from these tabs.

      Report Error: Nouns Related Questions and Answers General English

    Please Enter Message
    Error Reported Successfully