Tag Questions Related Questions and Answers General English Series

Exams Guru10 months ago 22.2K Views
Tag Questions and Answers


ssc general english questions and answers,general english questions and answers for ssc,ssc cgl question bank,general english questions for ssc exam,ssc cgl questions, general english questions and answers for IAS, RAS, general english questions and answers for Bank PO, SBI, English ssc sample papers, general english sample questions.

This blog is about Tag Questions related Questions and Answers. Practice tag questions with answers. Tag Questions of general English is an important topic and these questions asked in competitive exams.

Tag Questions related Questions and Answers

DIRECTIONS : Select the correct Question Tags.

1. It is very hot today?
A. isn’t it?
B. wasn’t?
C. was it?
D. is it?




Answer:A



2. Suganya will not come today?
A. shall she?
B. will she?
C. won’t she?
D. none of these



Answer:B

3. Indian team has beaten the Australian team.
A. does it?
B. hasn’t it?
C. has it?
D. is it?




Answer:B

4. None of the food was wasted.
A. wasn’t it?
B. isn’t it?
C. was it?
D. is it?




Answer:C

5. Boys rarely attend the class.
A. do they?
B. don’t they?
C. doesn’t he?
D. didn’t they?




Answer:A

6. Let us play.
A. can we?
B. do we?
C. shall we?
D. shalln?t we?




Answer:C

7. Let us attend the party.
A. shall not we?
B. shall we
C. shan’t we?
D. none of these




Answer:B



8. Arunkumar can play on violin?
A. does he?
B. could he?
C. can he?
D. can’t he?



Answer:D

9. Radhika sang well.
A. can she?
B. does she?
C. didn’t she?
D. is she?




Answer:C

10. I am honest.
A. didn’t I?
B. am I?
C. am not I?
D. aren’t I?




Answer:D


If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Showing page 1 of 3

    Choose from these tabs.

      Report Error: Tag Questions Related Questions and Answers General English Series

    Please Enter Message
    Error Reported Successfully