Antonyms related Questions and Answers General English

Rajesh Bhatia3 years ago 36.3K Views Join Examsbookapp store google play
Antonyms Questions and answers


ssc general english questions and answers,general english questions and answers for ssc,ssc cgl question bank,general english questions for ssc exam,ssc cgl questions, general english questions and answers for IAS, RAS, general english questions and answers for Bank PO, SBI, English ssc sample papers, general english sample questions.Useful for IAS, bank PO, SSC CGL, RAS, CDS, UPSC , banks

Antonyms Questions and Answers of general English generally asked in SSC and bank exams. Practice these antonyms problems to solve antonyms questions in competitive exams.

Practice with antonyms exercises with answers of general English for competitive exams. This antonyms exercise with answers is covering important antonyms questions and answers.

Try to attempt these antonyms exercise yourself for better understanding and check the answers for results. let's do it!


Antonyms Questions and Answers:

1. He is in deep sleep.
A. map
B. sound
C. shallow
D. disturbed




Answer:C


2. Rama is always logical in his thinking.

A. correct

B. rational

C. irrational

D. illogical





Answer:D

3. Most of the people are loyal to their masters.
A. cordial
B. faithful
C. ungrateful
D. disloyal




Answer:D

4. Private enterprises are always successful in making profits.
A. generally
B. public
C. openly
D. governmental




Answer:B

5. Arun respected his parents.
A. respectful
B. respectfulness
C. respectedness
D. flouted




Answer:D

6. Prasanna has a gruff voice.
A. rougher
B. rough
C. mild
D. milder




Answer:C

7. Many policians parry questions asked by newspaper reporters.
A. answer
B. ward off
C. evasive
D. face




Answer:D


8. There were copious rains.

A. scanty

B. plenty

C. sufficient

D. scarcity





Answer:A

9. Angels descend from the heaven.
A. increase
B. ascend
C. gallop
D. come down




Answer:B

10. Mala looks pretty.
A. ugly
B. fine
C. fairly
D. unimpressive




Answer:A


If you like the post please give the rating, share with your friends by clicking the share button and comment below.

Showing page 1 of 7

    Choose from these tabs.

    You may also like

    About author

    Rajesh Bhatia

    A Writer, Teacher and GK Expert. I am an M.A. & M.Ed. in English Literature and Political Science. I am highly keen and passionate about reading Indian History. Also, I like to mentor students about how to prepare for a competitive examination. Share your concerns with me by comment box. Also, you can ask anything at linkedin.com/in/rajesh-bhatia-7395a015b/.

    Read more articles

      Report Error: Antonyms related Questions and Answers General English

    Please Enter Message
    Error Reported Successfully