Odd Words Questions and Answers General English

Exams Guru3 years ago 97.1K Views Join Examsbookapp store google play
Odd Words Questions and Answers


ssc general english questions and answers,general english questions and answers for ssc,ssc cgl question bank,general english questions for ssc exam,ssc cgl questions, general english questions and answers for IAS, RAS, general english questions and answers for Bank PO, SBI, English ssc sample papers, general english sample questions.This questions are useful for any competitive exam like IAS, bank PO, SSC CGL, RAS, CDS, UPSC exams and all state related exams

Let's check out important Odd Words Questions and Answers of General English. These are selective and useful Odd Words Questions with Answers for competitive exams. Practice these Odd Words Questions and Answers for better results.

Odd Words Questions and Answers

DIRECTIONS : find Odd word from options

1. Select the odd one out
A. Hardware
B. Keyboard
C. Ink
D. Monitor




Answer:C



2. Select the odd one out
A. Actor
B. Director
C. Camera man
D. Micro Oven





Answer:D

3. Select the odd one out
A. Bus
B. Three tier
C. Whistle
D. Conductor




Answer:B

4. Select the odd one out
A. Oranges
B. Banana
C. Apple
D. Brinjal




Answer:D

5. Select the odd one out
A. Brake
B. Accelerator
C. Steering
D. Coal




Answer:D

6. Select the odd one out
A. Canteen
B. Dancer
C. Stage
D. Makeup




Answer:A

7. Select the odd one out
A. Judge
B. Chamber
C. Tennis
D. Lawyer




Answer:C



8. Select the odd one out
A. Blackboard
B. Duster
C. Computer
D. Chalk




Ans .C


9. Select the odd one out
A. Radium
B. Radio
C. Granite
D. Dynamite




Answer:B

10. Select the odd one out
A. Tiger
B. Lion
C. Hen
D. Leopard




Answer:C


If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Showing page 1 of 2

    Choose from these tabs.

    You may also like

    About author

    Exams Guru

    he is keen observer of all govt exams. He loves to write articles and offer advice to students.

    Read more articles

      Report Error: Odd Words Questions and Answers General English

    Please Enter Message
    Error Reported Successfully