Suffix related Questions and Answers general english series #16

Exams Guru11 years ago 40.6K Views Join Examsbookapp store google play
E4nRImage-39.webp


ssc general english questions and answers,general english questions and answers for ssc,ssc cgl question bank,general english questions for ssc exam,ssc cgl questions, general english questions and answers for IAS, RAS, general english questions and answers for Bank PO, SBI, English ssc sample papers, general english sample questions.Useful for IAS, bank PO, SSC CGL, RAS, CDS, UPSC , banks

Suffix related Questions and Answers

DIRECTIONS : Select the proper suffix..

1. Beauty
A. fy
B. fi
C. ice
D. ic




Answer:A



2. King
A. en
B. er
C. hood
D. dom



Answer:D

3. Captivate
A. on
B. en
C. tion
D. ton




Answer:C

4. Loyal
A. in
B. ti
C. ty
D. an




Answer:C

5. Hard
A. an
B. en
C. dom
D. em




Answer:B

6. Scholar
A. er
B. ty
C. hood
D. ship




Answer:D

7. Long
A. in
B. er
C. en
D. or




Answer:B



8. Violin
A. an
B. en
C. ty
D. ist



Answer:D

9. Weak
A. ly
B. an
C. ty
D. ist




Answer:A

10. Child
A. il
B. ie
C. tion
D. like




Answer:D


If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Showing page 1 of 3

    Choose from these tabs.

    You may also like

    About author

    Exams Guru

    he is keen observer of all govt exams. He loves to write articles and offer advice to students.

    Read more articles

      Report Error: Suffix related Questions and Answers general english series #16

    Please Enter Message
    Error Reported Successfully