Verbal resoning odd man out series

Exams Guru4 years ago 61.7K Views Join Examsbookapp store google play
Odd Man Out Questions

Very important and selective Verbal Reasoning Odd Man Out Series Questions and Answers. Solve these Odd Man Out Series Questions of verbal reasoning for better practice of topic. For more practice, you can visit on Odd Man Out Questions for better preparation.

Odd man out series Questions and answers:


1. Pick the odd one out   

A.  Uranium
B.  Polonium
C.  Sodium
D.  Radium





Answer : C.  Sodium


2. Pick the odd one out  

A. Peak
B. Valley
C. Mountain
D. Mound





Answer : B. Valley

3. Pick the odd one out  

A.  Axe
B.  Spade
C.  Hammer
D.  Blacksmith





Answer : D.  Blacksmith

4. Pick the odd one out  

A.  Mars
B.  Mercury
C.  Earth
D.  Neptune





Answer : B.  Mercury

5. Pick the odd one out  

A.  Ass
B.  Donkey
C.  Camel
D.  Giraffe





 Answer : D.  Giraffe

Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs

6. Select the odd one out  

A.  bicker
B.  quarrel
C.  wrangle
D.  inveigle





Answer : D.  inveigle

7. Select the odd one out  

A. housband : wife
B. king : minister
C. dog : cat
D. lion : fox





Answer : B. king : minister


8. Select the odd one out  

A.  Java
B.  Lisp
C.  Smalltalk
D.  Eiffel





Answer : D.  Eiffel

9. Select the odd one out  

A.  RAM
B.  Flash Memory
C.  Hard Disc
D.  Floppy





Answer : A.  RAM

10. Select the odd one out  

A.  ostrich
B.  albatross
C.  pelican
D.  penguin





Answer : A.  ostrich

If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Odd man out series Questions and answers:

11. Pick the odd one out  

A.  Sun
B.  Planets
C.  Stars
D.  Satellite





Answer : C.  Stars


12. Pick the odd one out  

A. Liver
B. Ear
C. Lungs
D. Kidney





Answer : B. Ear

13. Pick the odd one out  

A.  Goat
B.  Puppy
C.  Cow
D.  Buffalo





Answer : B.  Puppy

14. Pick the odd one out  

A.  Service tax
B.  Customs
C.  Sales tax
D.  Income tax





Answer : C.  Sales tax

15. Pick the odd one out  

A.  Novel
B.  Dictionary
C.  Magazine
D.  Thesis





 Answer : D.  Thesis

Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs

16. Select the odd one out  

A.  SMTP
B.  WAP
C.  SAP
D.  ARP





Answer : C.  SAP

17. Select the odd one out  

A. Oracle
B. Linux
C. Ingress
D. DB2





Answer : B. Linux


18. Select the odd one out  

A.  LINUX
B.  UNIX
C.  SOLARIS
D.  SQL SEVER





Answer : D.  SQL SEVER

19. Select the odd one out  

A.  SQL
B.  DB2
C.  SYBASE
D.  HTTP





Answer : D.  HTTP

20. Select the odd one out  

A.  WAP
B.  HTTP
C.  BAAN
D.  ARP





Answer : C.  BAAN

If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Odd man out series Questions and answers:

21. Pick the odd one out  

A.  Big
B.  Small
C.  Trivial
D.  Huge





Answer : C.  Trivial


22. Pick the odd one out  

A. Fog
B. Cloud
C. Rain
D. Mist





Answer : B. Cloud

23. Pick the odd one out  

A.  Mercury
B.  Acetone
C.  Kerosene
D.  Petrol





Answer : A.  Mercury

24. Pick the odd one out  

A.  Coffee
B.  Sugarcane
C.  Rice
D.  Tobacco





Answer : C.  Rice

25. Pick the odd one out  

A.  Mother
B.  Father
C.  Grandfather
D.   Wife





 Answer : D.   Wife

Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs

26. Pick the odd one out  

A.  Small
B.  Above
C.  Below
D.  Down





Answer : A.  Small

27. Pick the odd one out  

A. Football
B. Volleyball
C. Cricket
D. Chess





Answer : D. Chess


28. Pick the odd one out  

A.  Carrot
B.  Ginger
C.  Potato
D.  Tomato





Answer : D.  Tomato

29. Pick the odd one out  

A.  Pear
B.  Apple
C.  Orange
D.  Guava





Answer : C.  Orange

30. Pick the odd one out  

A.  Banana
B.  Malta
C.  Lemon
D.  Pineapple





Answer : A.  Banana

If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Odd man out series Questions and answers:

31. Pick the odd one out  

A.  Telephone
B.  Television
C.  Radio
D.  X–Ray





Answer : D.  X–Ray


32. Pick the odd one out  

A. Corn
B. Olive
C. Onion
D. Mustard





Answer : B. Olive

33. Pick the odd one out  

A.  Eyes
B.  Legs
C.  Hands
D.  Nose





Answer : D.  Nose

34. Pick the odd one out  

A.  Venus
B.  Mercury
C.  Earth
D.  Neptune





Answer : C.  Earth

35. Pick the odd one out  

A.  Paper
B.  Wool
C.  Wood
D.  Plastic



Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs

36. Pick the odd one out  

A.  Eagle
B.  Owl
C.  Vulture
D.  Sparrow





Answer : D.  Sparrow

37. Pick the odd one out  

A. Clasp
B. Caress
C. Love
D. Cuddle





Answer : C. Love


38. Pick the odd one out  

A.  Earthworm
B.  Snail
C.  Spider
D.  Lizard





Answer : D.  Lizard

39. Pick the odd one out  

A.  Cabbage
B.  Carrot
C.  Brinjal
D.  Tomato





Answer : C.  Brinjal

40. Pick the odd one out  

A.  Manipur
B.  Sikkim
C.  Lakshadweep
D.  Maharashtra





Answer : C.  Lakshadweep

If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Odd man out series Questions and answers:

41. Pick the odd one out  

A.  Hear
B.  Walk
C.  Run
D.  Jump





Answer : A.  Hear


42. Pick the odd one out  

A. Ample
B. Copius
C. Abundance
D. Plentiful





Answer : C. Abundance

43. Pick the odd one out  

A.  Codes
B.  Semaphore
C.  Shorthand
D.  Record





Answer : D.  Record

44. Pick the odd one out  

A.  Nail
B.  Pin
C.  Hammer
D.  Screw





Answer : C.  Hammer

45. Pick the odd one out  

A.  Butterfly
B.  Cockroach
C.  Housefly
D.  Spider



Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs

46. Pick the odd one out  

A.  Cube
B.  Sphere
C.  Circle
D.  Ellipse





Answer : A.  Cube

47. Pick the odd one out  

A. Pepper
B. Groundnut
C. Clove
D. Cumin





Answer : B. Groundnut


48. Pick the odd one out  

A.  Pear
B.  Apple
C.  Orange
D.  Gauva





Answer : C.  Orange

49. Pick the odd one out  

A.  Nest
B.  Den
C.  Roof
D.  Burrow





Answer : C.  Roof

50. Pick the odd one out  

A.  WHO
B.  UNICEF
C.  IMF
D.  SAARC





Answer : D.  SAARC

If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Odd man out series Questions and answers:

 

51. Pick the odd one out  

A.  Astrology
B.  Mycology
C.  Nephrology
D.  Pathology





Answer : A.  Astrology


52. Pick the odd one out  

A. Small pox
B. Cholera
C. Typhoid
D. Tuberculosis





Answer : A. Small pox

53. Pick the odd one out  

A.  Jumping
B.  Jogging
C.  Exercising
D.  Running





Answer : C.  Exercising

54. Pick the odd one out  

A.  Snake
B.  Frog
C.  Tortoise
D.  Mongoose





Answer : A.  Snake

55. Pick the odd one out  

A.  Lion
B.  Zebra
C.  Tiger
D.  Crocodile



Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs

56. Pick the odd one out  

A.  Savanna
B.  Downs
C.  Grasslands
D.  Pampas





Answer : C.  Grasslands

57. Pick the odd one out  

A. Axe
B. Saw
C. Sword
D. Shovel





Answer : D. Shovel


58. Pick the odd one out  

A.  Akbar
B.  Babar
C.  Sher Shah
D.  Jahangir





Answer : C.  Sher Shah

59. Pick the odd one out  

A.  Spider
B.  Snail
C.  Tortoise
D.  Turtle





Answer : A.  Spider

60. Pick the odd one out  

A.  Retina
B.  Iris
C.  Pupil
D.  Medulla





Answer : D.  Medulla

If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Verbal Reasoning Questions and Answers for all Exams Series-9

Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs
Verbal Reasoning Model Questions for Bank Exams | Verbal Reasoning Questions for TNPSC Exams | Bank Exams Model Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning for Bank Exams, RRB Railway, BSNL TRB and TET Exams | Verbal Reasoning Odd Man Out Series | Odd Man Out Series Aptitude Questions and Answers | Verbal Reasoning Odd Man Out Series Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions With Answers | Verbal Reasoning Questions for CET | Verbal Reasoning Questions For GATE Exams | Verbal Reasoning Questions For CAT Exams | Odd Man Out Series | Verbal Reasoning Questions and Answers For Freshers | General Verbal Reasoning Interview Questions Answers | Verbal Reasoning Odd Man Out Series | Verbal Reasoning Questions For Interview | UPSC Exams Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning For GATE Exams | Verbal Reasoning For RRB Exams Questions and Answers | Sample Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions for Aptitude | Sample Verbal Reasoning Test Questions and Answers| Verbal Reasoning Placement Papers | RRB Verbal Reasoning Questions and Answers | Frequently Asked Verbal Reasoning Question and Answers

Verbal resoning odd man out series

61. Pick the odd one out  

A.  Car
B.  Van
C.  Taxi
D.  Auto rickshaw





Answer : D.  Auto rickshaw


62. Pick the odd one out  

A. Blood
B. Bones
C. Muscles
D. Tendons





Answer : C. Muscles

63. Pick the odd one out  

A.  Platform
B.  Dock
C.  Park
D.  Bus stand





Answer : C.  Park

64. Pick the odd one out  

A.  Robber
B.  Chief
C.  Leader
D.  Boss





Answer : A.  Robber

65. Pick the odd one out  

A.  Broker
B.  Hawker
C.  Cracker
D.  Customer





Answer : D.  Customer

Verbal Reasoning Questions and Answers for all Exams Series-9

Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs

66. Pick the odd one out  

A.  Ellora
B.  Dilwara
C.  Konark
D.  Khajuraho





Answer : A.  Ellora

67. Pick the odd one out  

A. Lion
B. Fox
C. Deer
D. Tiger





Answer : C. Deer


68. Pick the odd one out  

A.  Urea
B.  Potash
C.  Ammonia
D.  Nitrogen





Answer : D.  Nitrogen

69. Pick the odd one out  

A.  Apple
B.  Mango
C.  Banana
D.  Papaya





Answer : C.  Banana

70. Pick the odd one out  

A.  Seed
B.  Carpel
C.  Petal
D.  Stamen





Answer : A.  Seed

If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Verbal Reasoning Questions and Answers for all Exams Series-9

Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs
Verbal Reasoning Model Questions for Bank Exams | Verbal Reasoning Questions for TNPSC Exams | Bank Exams Model Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning for Bank Exams, RRB Railway, BSNL TRB and TET Exams | Verbal Reasoning Odd Man Out Series | Odd Man Out Series Aptitude Questions and Answers | Verbal Reasoning Odd Man Out Series Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions With Answers | Verbal Reasoning Questions for CET | Verbal Reasoning Questions For GATE Exams | Verbal Reasoning Questions For CAT Exams | Odd Man Out Series | Verbal Reasoning Questions and Answers For Freshers | General Verbal Reasoning Interview Questions Answers | Verbal Reasoning Odd Man Out Series | Verbal Reasoning Questions For Interview | UPSC Exams Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning For GATE Exams | Verbal Reasoning For RRB Exams Questions and Answers | Sample Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions for Aptitude | Sample Verbal Reasoning Test Questions and Answers| Verbal Reasoning Placement Papers | RRB Verbal Reasoning Questions and Answers | Frequently Asked Verbal Reasoning Question and Answers

Verbal resoning odd man out series

71. Pick the odd one out  

A.  Globe
B.  Ball
C.  Sphere
D.   Specter





Answer : D.   Specter


72. Pick the odd one out  

A. India
B. Pakistan
C. Afghanisation
D. Bhutan





Answer : C. Afghanisation

73. Pick the odd one out  

A.  Cucumber
B.  Papaya
C.  Cabbage
D.  Brinjal





Answer : B.  Papaya

74. Pick the odd one out  

A.  Oil
B.  Curd
C.  Cheese
D.  Butter





Answer : A.  Oil

75. Pick the odd one out  

A.  Dancer
B.  Poet
C.  Actor
D.  Musician





Answer : B.  Poet

Verbal Reasoning Questions and Answers for all Exams Series-9

Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs

76. Pick the odd one out  

A.  Iron
B.  Nickel
C.  Cobalt
D.  Aluminium





Answer : D.  Aluminium

77. Pick the odd one out  

A. Lake
B. River
C. Sea
D. Pool





Answer : B. River


78. Pick the odd one out  

A.  Goat
B.   Centaur
C.  Lion
D.  Tortoise





Answer : B.   Centaur

79. Pick the odd one out  

A.  Triangle
B.  Square
C.  Circle
D.  Rectangle





Answer : C.  Circle

80. Pick the odd one out  

A.  Parrot
B.   Swan
C.  Sparrow
D.  Vulture





Answer : B.   Swan

If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Verbal Reasoning Questions and Answers for all Exams Series-9

Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs
Verbal Reasoning Model Questions for Bank Exams | Verbal Reasoning Questions for TNPSC Exams | Bank Exams Model Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning for Bank Exams, RRB Railway, BSNL TRB and TET Exams | Verbal Reasoning Odd Man Out Series | Odd Man Out Series Aptitude Questions and Answers | Verbal Reasoning Odd Man Out Series Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions With Answers | Verbal Reasoning Questions for CET | Verbal Reasoning Questions For GATE Exams | Verbal Reasoning Questions For CAT Exams | Odd Man Out Series | Verbal Reasoning Questions and Answers For Freshers | General Verbal Reasoning Interview Questions Answers | Verbal Reasoning Odd Man Out Series | Verbal Reasoning Questions For Interview | UPSC Exams Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning For GATE Exams | Verbal Reasoning For RRB Exams Questions and Answers | Sample Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions for Aptitude | Sample Verbal Reasoning Test Questions and Answers| Verbal Reasoning Placement Papers | RRB Verbal Reasoning Questions and Answers | Frequently Asked Verbal Reasoning Question and Answers

Verbal resoning odd man out series

81. Pick the odd one out  

A.  Ink
B.  Paper
C.  Pen
D.  Sharpener





Answer : D.  Sharpener


82. Pick the odd one out  

A. Potassium
B. Iodine
C. Iron
D. Sodium





Answer : C. Iron

83. Pick the odd one out  

A.  Wheat
B.  Rice
C.  Maize
D.  Bajra





Answer : A.  Wheat

84. Pick the odd one out  

A.  Cucumber
B.  Tomato
C.  Potato
D.  Brinjal





Answer : C.  Potato

85. Pick the odd one out  

A.  Sunflower
B.  Wheat
C.  Mustard
D.  Rose





Answer : D.  Rose

Verbal Reasoning Questions and Answers for all Exams Series-9

Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs

86. Pick the odd man out  

A.  Preprocessor
B.  Header File
C.  Macros
D.  Compiler





Answer : D.  Compiler

87. Pick the odd man out  

A. Lion : roar
B. snake : hiss
C. bees : hum
D. frog : bleat





Answer : D. frog : bleat


88. Pick the odd man out  

A.  microscope
B.  telescope
C.  stethoscope
D.  periscope





Answer : C.  stethoscope

89. Pick the odd man out  

A.  Curd
B.  Butter
C.  Cheese
D.  Oil





Answer : D.  Oil

90. Pick the odd man out  

A.  Java
B.  Structures
C.  Unions
D.  C++





Answer : A.  Java

If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Verbal Reasoning Questions and Answers for all Exams Series-9

Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs
Verbal Reasoning Model Questions for Bank Exams | Verbal Reasoning Questions for TNPSC Exams | Bank Exams Model Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning for Bank Exams, RRB Railway, BSNL TRB and TET Exams | Verbal Reasoning Odd Man Out Series | Odd Man Out Series Aptitude Questions and Answers | Verbal Reasoning Odd Man Out Series Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions With Answers | Verbal Reasoning Questions for CET | Verbal Reasoning Questions For GATE Exams | Verbal Reasoning Questions For CAT Exams | Odd Man Out Series | Verbal Reasoning Questions and Answers For Freshers | General Verbal Reasoning Interview Questions Answers | Verbal Reasoning Odd Man Out Series | Verbal Reasoning Questions For Interview | UPSC Exams Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning For GATE Exams | Verbal Reasoning For RRB Exams Questions and Answers | Sample Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions for Aptitude | Sample Verbal Reasoning Test Questions and Answers| Verbal Reasoning Placement Papers | RRB Verbal Reasoning Questions and Answers | Frequently Asked Verbal Reasoning Question and Answers

Verbal resoning odd man out series

91. Pick the odd one out  

A.  Coal
B.  Biogas
C.  Petroleum
D.  Natural gas





Answer : B.  Biogas


92. Pick the odd one out  

A. Glue
B. Paste
C. Oil
D. Cement





Answer : C. Oil

93. Pick the odd one out  

A.  Medium
B.  Average
C.  Terrible
D.  Mediocre





Answer : C.  Terrible

94. Pick the odd one out  

A.  Parrot
B.  Owl
C.  Eagle
D.  Hawk





Answer : A.  Parrot

95. Pick the odd one out  

A.  House
B.  Wall
C.  Roof
D.  Beam





Answer : A.  House

Verbal Reasoning Questions and Answers for all Exams Series-9

Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs

96. Pick the odd one out  

A.  Blanket
B.  Sheet
C.  Pillow
D.  Cot





Answer : D.  Cot

97. Pick the odd one out  

A. Mast
B. Stern
C. Quay
D. Deck





Answer : C. Quay


98. Pick the odd one out  

A.  Biscuits
B.  Cake
C.  Bread
D.  Chocolate





Answer : D.  Chocolate

99. Pick the odd one out  

A.  Calendar
B.  Day
C.  Year
D.  Month





Answer : A.  Calendar

100. Pick the odd one out  

A.  Snake
B.  Swan
C.  Frog
D.  Chicken





Answer : D.  Chicken

If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Verbal Reasoning Questions and Answers for all Exams Series-9

Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs
Verbal Reasoning Model Questions for Bank Exams | Verbal Reasoning Questions for TNPSC Exams | Bank Exams Model Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning for Bank Exams, RRB Railway, BSNL TRB and TET Exams | Verbal Reasoning Odd Man Out Series | Odd Man Out Series Aptitude Questions and Answers | Verbal Reasoning Odd Man Out Series Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions With Answers | Verbal Reasoning Questions for CET | Verbal Reasoning Questions For GATE Exams | Verbal Reasoning Questions For CAT Exams | Odd Man Out Series | Verbal Reasoning Questions and Answers For Freshers | General Verbal Reasoning Interview Questions Answers | Verbal Reasoning Odd Man Out Series | Verbal Reasoning Questions For Interview | UPSC Exams Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning For GATE Exams | Verbal Reasoning For RRB Exams Questions and Answers | Sample Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions for Aptitude | Sample Verbal Reasoning Test Questions and Answers| Verbal Reasoning Placement Papers | RRB Verbal Reasoning Questions and Answers | Frequently Asked Verbal Reasoning Question and Answers

Verbal resoning odd man out series

101. Pick the odd one out  

A.  Teacher
B.  Lecturer
C.  Principal
D.  Student





Answer : D.  Student


102. Pick the odd one out  

A. Direct
B. Counsel
C. Suggest
D. Advise





Answer : A. Direct

103. Pick the odd one out  

A.  Ranchi
B.   Nagpur
C.  Bangalore
D.  Bhopal





Answer : B.   Nagpur

104. Pick the odd one out  

A.  Physics
B.  Chemistry
C.  Geography
D.  Zoology





Answer : C.  Geography

105. Pick the odd one out  

A.  Carrot
B.   Tomato
C.  Ginger
D.  Potato





Answer : B.   Tomato

Verbal Reasoning Questions and Answers for all Exams Series-9

Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs

106. Pick the odd one out  

A.  Happy
B.  Elated
C.  Annoyed
D.  Delighted





Answer : C.  Annoyed

107. Pick the odd one out  

A. Post
B. Electricity
C. Telephone
D. Telegram





Answer : B. Electricity


108. Pick the odd one out  

A.  Microscope
B.  Microbe
C.  Microphone
D.  Microfilm





Answer : B.  Microbe

109. Pick the odd one out  

A.  Volume
B.  Force
C.  Volt
D.  Power





Answer : C.  Volt

110. Pick the odd one out  

A.  Rectangle
B.  Cube
C.  Square
D.  Triangle





Answer : B.  Cube

If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Verbal Reasoning Questions and Answers for all Exams Series-9

Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs
Verbal Reasoning Model Questions for Bank Exams | Verbal Reasoning Questions for TNPSC Exams | Bank Exams Model Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning for Bank Exams, RRB Railway, BSNL TRB and TET Exams | Verbal Reasoning Odd Man Out Series | Odd Man Out Series Aptitude Questions and Answers | Verbal Reasoning Odd Man Out Series Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions With Answers | Verbal Reasoning Questions for CET | Verbal Reasoning Questions For GATE Exams | Verbal Reasoning Questions For CAT Exams | Odd Man Out Series | Verbal Reasoning Questions and Answers For Freshers | General Verbal Reasoning Interview Questions Answers | Verbal Reasoning Odd Man Out Series | Verbal Reasoning Questions For Interview | UPSC Exams Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning For GATE Exams | Verbal Reasoning For RRB Exams Questions and Answers | Sample Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions for Aptitude | Sample Verbal Reasoning Test Questions and Answers| Verbal Reasoning Placement Papers | RRB Verbal Reasoning Questions and Answers | Frequently Asked Verbal Reasoning Question and Answers

Verbal resoning odd man out series

111. Pick the odd one out  

A.  Trunk
B.  Leaf
C.  Flower
D.  Tree





Answer : D.  Tree


112. Pick the odd one out  

A. Physics
B. Chemistry
C. Geography
D. Botany





Answer : C. Geography

113. Pick the odd one out  

A.  Zinc
B.  Aluminium
C.  Copper
D.  Mercury





Answer : D.  Mercury

114. Pick the odd one out  

A.  Sun
B.  Moon
C.  Universe
D.  Star





Answer : C.  Universe

115. Pick the odd one out  

A.  Violet
B.  White
C.  Yellow
D.  Green





Answer : B.  White

Verbal Reasoning Questions and Answers for all Exams Series-9

Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs

116. Pick the odd one out  

A.  Tree
B.  Fruit
C.  Leaf
D.   d. Flower





Answer : A.  Tree

117. Pick the odd one out  

A. Radio waves
B. X-rays
C. Ultraviolet Rays
D. Infrared Rays





Answer : A. Radio waves


118. Pick the odd one out  

A.  Telephone
B.  Telescope
C.  Transistor
D.  Tape recorder





Answer : B.  Telescope

119. Pick the odd one out  

A.  Day
B.  Month
C.  Calendar
D.  Fortnight





Answer : C.  Calendar

120. Pick the odd one out  

A.  Now
B.   Again
C.  After
D.  Before





Answer : B.   Again

If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Verbal Reasoning Questions and Answers for all Exams Series-9

Pick the odd man out,odd numbers,odd news,odd ratio,odd function,odd one out,odd meaning,odd main out test,puzzles,words,figures,meaning,rs agarwal,educational,tests,aptitude test,iq,intelligence,non verbal questionsbank exam,CAT,mat,xat,aims,jmet,gmat,fms,rbi,sbipo,rrb,nabard,licaao,gicaao,ssc,ips,ias,mbbs,cbi,cpo,ifs
Verbal Reasoning Model Questions for Bank Exams | Verbal Reasoning Questions for TNPSC Exams | Bank Exams Model Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning for Bank Exams, RRB Railway, BSNL TRB and TET Exams | Verbal Reasoning Odd Man Out Series | Odd Man Out Series Aptitude Questions and Answers | Verbal Reasoning Odd Man Out Series Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions With Answers | Verbal Reasoning Questions for CET | Verbal Reasoning Questions For GATE Exams | Verbal Reasoning Questions For CAT Exams | Odd Man Out Series | Verbal Reasoning Questions and Answers For Freshers | General Verbal Reasoning Interview Questions Answers | Verbal Reasoning Odd Man Out Series | Verbal Reasoning Questions For Interview | UPSC Exams Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning For GATE Exams | Verbal Reasoning For RRB Exams Questions and Answers | Sample Verbal Reasoning Questions and Answers | Verbal Reasoning Questions for Aptitude | Sample Verbal Reasoning Test Questions and Answers| Verbal Reasoning Placement Papers | RRB Verbal Reasoning Questions and Answers | Frequently Asked Verbal Reasoning Question and Answers

Verbal resoning odd man out series

121. Pick the odd one out  

A.  Tiger
B.  Lion
C.  Jackal
D.  Dog





Answer : D.  Dog


122. Pick the odd one out  

A. Hindi
B. Urdu
C. Gujarati
D. Sindhi





Answer : B. Urdu

123. Pick the odd one out  

A.  Semicolon
B.  Semifinal
C.  Semicircle
D.  Seminar





Answer : D.  Seminar

124. Pick the odd one out  

A.  Chair
B.  Sofa
C.  Paper weight
D.  Table





Answer : C.  Paper weight

125. Pick the odd one out  

A.  Write
B.  Learn
C.  Study
D.  Knowledge





 Answer : D.  Knowledge

Comment me if you feel problem in solving Odd man out series Questions and answers.

Choose from these tabs.

You may also like

About author

Exams Guru

he is keen observer of all govt exams. He loves to write articles and offer advice to students.

Read more articles

  Report Error: Verbal resoning odd man out series

Please Enter Message
Error Reported Successfully