Identify the Sentence Questions and Answers general English series #7

Last year 13.3K Views
vR0KImage-68.webp


ssc general english questions and answers,general english questions and answers for ssc,ssc cgl question bank,general english questions for ssc exam,ssc cgl questions, general english questions and answers for IAS, RAS, general english questions and answers for Bank PO, SBI, English ssc sample papers, general english sample questions.

[important]This questions are useful for any competitive exam like IAS, bank PO, SSC CGL, RAS, CDS, UPSC exams and all state related exams. You can attempt them for fun too.[/important]

Identify the Sentence Questions and Answers

1. He was carrying a heavy load.
A. simple
B. negative
C. compound
D. complex




Answer:A



2. When he want is not known.
A. simple
B. negative
C. complex
D. compound



Answer:C

3. This is not the house to live in.
A. simple
B. negative
C. complex
D. compound




Answer:B

4. They have waited here for four hours.
A. simple
B. negative
C. complex
D. compound




Answer:A

5. Kanmani is richer than I.
A. simple
B. negative
C. complex
D. compound




Answer:C

6. Gold is a precious metal.
A. negative
B. complex
C. simple
D. compound




Answer:C

7. She cooks well and eat well.
A. compound
B. negative
C. complex
D. simple




Answer:A



8. If you work hard, you will succeed in Life.
A. simple
B. negative
C. complex
D. compound



Answer:C

9. Can you help me with a thousand rupees?
A. interrogative
B. negative
C. complex
D. compound




Answer:A

10. If it rains, the match will be postponed.
A. simple
B. negative
C. complex
D. compound




Answer:C


If you like the post please give rating, share to your friends by clicking share button and comment below.

Showing page 1 of 3

    Choose from these tabs.

    You may also like

    About author

    Exams Guru

    he is keen observer of all govt exams. He loves to write articles and offer advice to students.

    Read more articles

      Report Error: Identify the Sentence Questions and Answers general English series #7

    Please Enter Message
    Error Reported Successfully